Referenties en reacties

Wij hebben ondertussen meer dan 30 jaar ervaring in diverse organisaties. Onderstaande organisaties gaven ons de mogelijkheid om ons te ontwikkelen, kennis te vergroten en ervaring op te doen.

Onze klanten

Wat wij terughoren over onze opleidingen, training en coaching.
Gemiddeld cijfer 8,9 gebaseerd op 88 ervaringen van 24 opleidingen, trainingen en cursussen. Hieronder worden enkele evaluaties uitgelicht.

Coachen op Positieve gezondheid en van Werkdruk naar Werkplezier.
Margriet Stoorvogel, Zorglijnmanager bij Karakter Universitair Centrum Expertisecentrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie

Deze titel voor een 2-daagse cursus sprak mij zeer aan, omdat het thema werkdruk binnen de GGZ enorm actueel is. Het is m.i. een veelomvattende term voor allerlei ongenoegen waar je als manager graag een positieve draai aan geeft gericht op het creëren van oplossingen en daarmee weer plezier oplevert. Vervolgens is het ook fijn als mensen zelf hun regie pakken, en hun oplossingskracht laten spreken i.p.v mij als leidinggevende hard aan het werk zetten. En hoe doe ik dat dan? In de 2-daagse cursus heb ik veel geleerd van het gedachtegoed van Ingeloes, van haar vitale manier van coachen op een mooie plek bij haar thuis, om te reflecteren op mijn eigen denken en handelen. Het is heel prettig om in een kleine groep veel feedback te krijgen, de theorie onder de knie te krijgen en vervolgens toe te passen in de praktijk. Het heeft mij doen stilstaan bij mijn wijze van leidinggeven, en het coachen van medewerkers. In navolging van de cursus brengt het mij een andere wijze van gespreksvoering, meer regie te leggen bij de medewerker zelf, te onderzoeken welke steun nodig is en daardoor met empathie, maar met enige afstand medewerkers te coachen in het zelf zoeken naar werkplezier, ondanks woelige tijden, meer druk op productie etc.

Plezier en persoonlijke effectiviteit in samenwerking
Gerike Nagel | Beoordeling: 9,4
“Ik heb al meerdere coach- en opleidingstrajecten gevolgd bij De PreventieCoach. Elke bijeenkomst is leerzaam, sluit aan en is inspirerend. Dat geld ook voor de coaching op afstand, ecoaching, nazorg: De trainer weet door een rake opmerking, vraag, bemoediging of suggestie, precies de juiste snaar voor dat moment te raken. Tips die inspireren en waar ik mee verder kan!

Cursus e-Coaching, leer online coachen voor professionals
Erna veenstra | Beoordeling: 9
“Een zeer inspirerende dag”

Preventie-Building
Rob van Dam | Beoordeling: 10
“Een inspirerende dag door de manier waarop de onderwerpen onder de aandacht gebracht werden.”

De inspirerende preventiemedewerker vanuit gezond verstand
Marianne van Zeeburg | Beoordeling: 9,2
“Een ontzettend leuke, interactieve training, Geen saaie lesstof, maar een goede trainster die tijdens de cursus ook nog een het beste uit alle kandidaten weet te halen! Een aanrader!”

Aardig Assertief | Training Assertiviteit
Anoniem | Beoordeling: 10
“Zeer interessante training. De trainer is erg enthousiast en zorgt er voor dat je gelijk op je gemak bent en opgenomen wordt in de training. Veel persoonlijke aandacht. Je voelt jezelf sterker worden naarmate de dag vordert. Super!

Werkplekadviseur ergonomie | Het praktisch inrichten van de beeldschermwerkplek.
Frank van der Leest | Beoordeling: 9
“Mijn verwachting was dat ik veel te horen zou krijgen over hoe het meubilair van een werkplek in te stellen, dit bleek echter slechts een onderdeel van de training te zijn. We hebben het uitvoerig gehad over het “leren luisteren” naar een klant/medewerker waarbij het belang van preventie van lichamelijke en psychische klachten d.m.v. goed luisteren naar iemand goed duidelijk is geworden. Erg mooie locatie ook en een goed verzorgde lunch. Al met al een leuke en leerzame dag.

ErgoCoach fysieke belasting / adviseur gezond werken | fysieke belasting
Anoniem | Beoordeling: 10
“Deze cursus heeft mij veel inzichten gegeven wat betreft mezelf als persoon & over de manier van coachen Ik ben verrijkt door de cursus op vele vlakken! Dank hiervoor!

Coaching en e-coaching
Anoniem | Beoordeling: 10
“Coaching bij Ingeloes Bense. Een bijzonder mens, dat je anders laat denken en anders laat aankijken tegen zaken. Ze is concreet en helder, komt met tips en adviezen en begeleidt je bij het leren omgaan met situaties. Ik kreeg handvatten, waar ik gelijk mee aan de slag kon. Tussendoor hield Ingeloes contact en coachte me via de e-mail. Ik denk dat geen (individuele) training bij haar hetzelfde is. Juist doordat zij zo goed weet in te spelen op jou als persoon en jouw gedrag, werkt de aansluiting als coach goed. Zeer aan te bevelen!

Opleiding Tactisch Coachend Communiceren
Anoniem | Beoordeling: 9
“Een cursus met diepgang, intensieve dagen, waardoor je nieuwsgierig wordt gemaakt hoe de communicatie verloopt tussen mensen. Door de tools die je krijgt aangereikt met goede mondelinge toelichting, en humor.. krijg je beter inzicht hoe jezelf communiceert en hoe een ander daarop reageert en visa versa. Dit is een cursus die ik iedereen kan aanbevelen, voor werkomgeving maar ook privé leven. Bedank en tot ziens Ingeloes, ik kijk uit naar de vervolg cursus.

ErgoCoach Kantoor Werkplekadviseur basisopleiding werkplekonderzoek
Françoise Houtkamp | Beoordeling: 8
“De training was voor mij nuttig en leerzaam. De trainster brengt haar kennis over aan de deelnemers met passie, en laat de deelnemers nadenken over oplossingen.
De cursusmaterialen en inhoud van de cursus vond ik heel goed. Er werd veel aandacht besteed aan het beleid m.b.t. Arbo/Vitaliteit en ook aan de communicatie tijdens een werkplek-bezoek. Een mooie, geschikte locatie.

E-coach | e-coaching | online coaching
Anita | Beoordeling: 10
“PreventieCoach, Ik wil je bedanken voor je liefdevolle begeleiding hoe je mij uit mijn burn-out hebt getrokken. Veel heb ik geleerd o.a. mijn bewustwording van eigen denken en doen, ik ben bewuster naar mijzelf gaan kijken en daardoor ook naar andere mensen in mijn (werk)omgeving. Voor degene die dit leest elk bedrijf of individu kan ik aanbevelen om naar Ingeloes toe te gaan, het verschil met anderen trainingen moet je echt ervaren, er gaat een wereld voor je open, je kan het vergelijken met een auto. In een mini-cooper kan je ook naar Rome rijden, maar dit is een limousine met chauffeur.

Positieve teamontwikkeling en energiegevende communicatie Van FeedBack naar FeedForward
Wendy van de Bunt | Beoordeling: 8
“Ik vond het een verhelderende cursus. Gedragingen werden passend in het soort persoon dat je bent. Dat geeft begrip naar elkaar en voor jezelf

E-werkplekadvies gericht op gezond en veilig werken bij HetNieuweWerken
Carlijn Baars | Beoordeling: 10
“Ik heb 11 mnd geleden een auto-ongeluk gehad. Sinds dien ervaar ik veel klachten tijdens het werk. Deze klachten richten zich vooral op het nek, schouder en rug gebied. Tijdens de uitvoering van mijn zittende beroep is dit echt een belemmering. Tot ik in aanmerking kwam De PreventieCoach. Zij heeft mij erg geholpen in het erchonomisch werken, kwam met goede tips en is een fijne dame om mee te praten. Sinds de begeleiding van Ingeloes weet ik mijzelf beter houding te geven en beter met mijn klacht om te gaan. Ik zou iedereen aanbevelen om zich te laten begeleiden door Ingeloes, ook als je geen klachten tijdens het werk ervaart. Het werkt ook voorkomend, ik ben er van overtuigd dat iedereen er wat van leren kan en zijn werkhouding kan verbeteren.

Training PatientCoach ThuisCoach CollegaCoach Buurtsportcoach Zorgcoach communicatiev-aardigheden
Hillegonda | Beoordeling: 8,6
“Verrassend start voor een groep die elkaar niet kent. In korte tijd veel geleerd in een ontspannen sfeer!E-coaching van De

PreventieCoach gericht op vitaliteit van medewerkers bij HetNieuweWerken
Henny Kramp-Oudenampsen | Beoordeling: 9,3
“Ik heb deze coaching als zeer waardevol ervaren, soms is het nodig dat iemand anders de vinger op de zere plek(ken) legt, dat stemt tot nadenken en inzicht.”

Teamtraining samenwerking “Ieder zijn eigen-aardigheden”
van Tuijn | Beoordeling: 7,6
In een prettige en veilige sfeer hebben we als teamleden kunnen spreken over onze motieven en drijfveren. Daardoor weer wat meer begrip van elkaar.

HNW een gezonde upgrade voor de ergocoach
Ellen Roosloot | Beoordeling: 9
“Ingeloes is een kundig en gedreven docent die de aandacht gedurende de gehele training volledig weet vast te houden. Er is tijd om in alle veiligheid te oefenen en de training gaandeweg te dag mee te vormen. Het plezier spat er tijdens de trainingsdagen vanaf! ”

Basisopleiding veiligheidscoach | agressiecoach | ergocoach agressie
Anoniem | Beoordeling: 9
“Zeer enthousiaste en deskundige trainster, die de cursisten echt motiveert tot actie. Verrassende wijze van overdacht, gericht op bewustwording, gedragsverandering en professionele communicatievaardigheden ”

Omgaan met lastig gedrag
Jacqueline Ruinemans | Beoordeling: 8,8
“Inspirerende coach en locatie. Dit alles droeg in belangrijke mate bij aan de sfeer en de inzet van de hele groep.”

HetNieuweWerken voor de preventiemedewerker en ergocoach
“Interessante inhoud en leerzame manier van aangereikt krijgen. Praktische voorbeelden, persoonlijke training. ”

De CommunicatieCoach De Collegiale coach.
Astrid | Beoordeling: 8,2
“Prima training met levendige praktijk voorbeelden/oefeningen. Veel aan gehad en pas dagelijks sommige technieken toe.