Breng jezelf in kaart met “de wereld van verschil”

Leer meer over je eigen gedrag en het gedrag van anderen bij De PreventieCoach

Gelukkig verschillen wij van elkaar. Dat is mooi, want dit betekent dat we elkaar kunnen aanvullen. Het komt echter voor dat we elkaar soms echt niet begrijpene, zowel thuis als op het werk. En dat kost energie, tijd en geld. De dialoog voeren over de verschillen maakt de wereld een stuk begripvoller.

Wij nodigen je uit voor een persoonlijke kennismaking op de mat van “de wereld van verschil” van MapsTell.

MapsTell heeft PersonalMapping™ ontwikkeld. Dit is een cartografische weergave van de manier waarop jij je gedraagt, communiceert en reageert. Na het invullen van een korte vragenlijst (6 minuten) wordt jouw gedragsstijl uitgelegd in een filmpje (4 minuten). Hierin leer jij hoe jij jouw karaktereigenschappen kunt gebruiken om het beste uit jezelf en je collega’s te halen! Je ontvangt bovendien jouw PersonalMap direct in je mailbox. Dat is handig om te weten en erg leuk om te delen, want op deze manier leer jij jezelf en anderen nog beter kennen. Vanuit deze nieuwe applicatie is het ook mogelijk om jouw eigen PersonalMap aan te schaffen, jouw kaart te laten printen, te gekke posters van de Wereld van Verschil te bestellen en een teamworkshop van een gecertificeerd MapsTell Guide te boeken.

geaccrediteerd-mapstellguide-trainer

We nodigen je uit om letterlijk op “de wereld van verschil” te staan.

De Wereld van Verschil bestaat uit de vier hoofdstijlen van de DISC methode: Daadkrachtig, Invloedrijk, Stabiel en Consciëntieus. Doe de gratis test en ontvang de resultaten in je eigen mailbox.


Nieuw: BasicMapping 

ProfessionalMapping
Voor bedrijven en organisaties die nog dieper in willen gaan op individuele gedragsstijlen is er ProfessionalMapping. Naast de PersonalMap ontvangt iedere deelnemer de Routebeschrijving die is uitgebreid met leiderschapsstijlen. Wat is de invloed die de deelnemer, al dan niet bewust, op zijn of haar omgeving heeft? Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen Persoonlijk Leiderschap, Interpersoonlijk Leiderschap en Teamleiderschap.

ProfessionalMapping

TeamMapping

Om de verhoudingen binnen een afdeling of organisatie inzichtelijk te maken heeft MapsTell TeamMapping ontwikkeld. TeamMapping is een op PersonalMapping gebaseerde analyse van de gedragsstijlen binnen een groep. De deelnemers worden op basis van hun PersonalMap ingedeeld in de Wereld van Verschil. Het resultaat is een overzichtskaart die in één oogopslag toont hoe een groep is samengesteld en welke gedragseigenschappen de deelnemers hebben.

mapstelltrainingen-coaching-met-mapstell-persoonlijke-ontwikkeling

De PreventieCoach verzorgt professionele teamtrainingen o.a. met De wereld van verschil en met ons eigen empathie- en communicatiemodel OplossingsKracht.

Klik & mail je vraag!