Coachen op Positieve Gezondheid, werkplezier en zelfmanagement (2 dagen)

In de 2-daagse Coachen op Positieve Gezondheid, vitaliteit en zelfmanagement leer je oplossingsgericht coachen, motiveren en empoweren op eigenaarschap en vitaliteit met het model OplossingsKracht. Deze opleiding is uitermate geschikt voor leidinggevenden, HRM’ers, Preventiemedewerkers en anderen voor wie het coachen op eigen kracht, werkplezier en vitaliteit belangrijk is. Verzuimgesprekken of vitaliteitsgesprekken, wat willen we?

Het verzuimgesprek wordt vitaliteitsgesprek
Leer energiegevende gespreksvaardigheden met Positieve gezondheid en OplossingsKracht
V
oor het empoweren van anderen en het bieden van de gewenste steun is zelfinzicht nodig, het goed kunnen communiceren en het verdiepend luisteren. In de opleiding Coachen op positieve gezondheid en zelfmanagement leer je tactisch knelpunten oplossen en empathisch navigeren. Je leert, zonder oordelen, anderen in hun kracht te zetten vanuit een volwassen relatie, zonder te willen redden.


Tijdens de opleiding gaan we aan de slag met:

 • Hoe je praktisch in de organisatie de stap kan zetten van werkdruk naar werkplezier door het bieden van de gewenste steun.
 • Het bewustworden van voorkeuren in denkstijl en communicatievaardigheden
 • Leren begrijpend luisteren, regisseur te zijn in gesprekken, anderen te coachen en hoe je het eigenaarschap op vitaliteit kan vergroten.
 • Hoe je de stap kan maken van preventie naar amplitie, het versterken van anderen.
 • Je wordt vaardig in het empoweren met gebruik van Het-scoringsinstrument-positieve-gezondheid en het empathie- en zelfmanagementmodel “OplossingsKracht voor de gewenste steun”.

Overige informatie

 • Je krijgt een certificaat van De PreventieCoach.
 • €395,- voor één dag,  €790,- voor twee dagen exclusief 21% btw, inclusief lunch- en locatiekosten. Neem voor in-company tarieven contact op.
 • Trainingsdagen zijn van 10:00 – 16:00 uur. Kijk voor aankomende data in onze agenda.
 • Wij werken bij voorkeur met groepen van maximaal 8 personen.
 • De opleidingen en trainingen worden gegeven op: Mecklenburglaan 94, 3843BP Harderwijk, mits anders vermeld.
 • Om het geleerde uit de training nog beter te borgen is aanvullende online coaching mogelijk. E-coaching draagt bij aan de gewenste ontwikkeling, is snel, to the point en vergroot de borging van de training. Neem voor meer informatie contact op.

Nieuwe gratis app ZELFMANAGEMENT gericht op het coachen op eigen kracht en positieve gezondheid.

Zelfsturing en eigen regie vraagt om een andere manier van kijken, communiceren en handelen in organisaties. De PreventieCoach heeft de gratis app zelfmanagement gemaakt om bij te dragen aan de vaardigheden die nodig is om mensen in hun kracht te zetten. Download de app zelfmanagement leer coachen voor android hier
Download de app zelfmanagement leer coachen voor de iphone en ipad hier