CoachHarderwijk-coaching in Harderwijk

CoachHarderwijk ook onder die noemer zijn wij ooit gestart. Niet wetende dat we landelijk zouden gaan werken voor diverse organisaties. Dagelijks ontvangen we in Harderwijk mensen voor persoonlijke en professionele coaching en ontwikkeling.

Model OplossingsKrachtDe PreventieCoach biedt je met plezier de gewenste steun!
Wij zijn ervaren en bieden professionele coaching aan.

Voor onze praktische oplossingsgerichte coaching is het niet nodig om een zwaar probleem te hebben:).  Juist preventief zijn wij graag bezig als klankbord en energiegever. Ons uitgangspunt is win-win-win want coaching moet goed zijn voor alle partijen.

Wil je gecoacht worden, neem contact op en dan bespreken we even de wensen en je ontwikkelingsbehoefte. In dat gesprek geven we je de steun aan die we je kunnen bieden.
Heldere doelen en afspraken dragen wat ons betreft bij aan het succes van coaching.
Wij coachen intensief dat betekent dat wij afspraken maken van minimaal 2 uur tot dagdelen. Naast de face2facecoaching in Harderwijk bieden wij online coaching aan naar wens.

Coaching in Harderwijk voor diverse vraagstukken, we bieden je graag de gewenste steun. Ons coachmodel OplossingsKracht zet je aan tot zelfcoaching. Want de kunst is dat je ook jezelf goed kan steunen.

Ja, ik wil meer informatie over coaching